Alternative content


Solunar IUNIE 2006

Luna iunie este foarte interesanta, avem perioada 4-6 iunie cu solunare maxime dimineata in zori, ceea ce corespunde cu perioada naturala de hranire a pestilor, poate fi deosebit de productiva exploatarea acestor zori.

Mai avem sfarsitul de saptamana 16-18 care, desi au fost marcate c albastru pot fi zile deosebite din punct de vedere al activitatii pestilor, in special noaptea.

Urmeaza perioada 19-21, o perioada spectaculoasa as putea spune, cu accentul pe primele ore ale diminetii in primele 2 zile si pe orele pranzului in cea de a treia.

Finalul lunii 28- 30 poate aduce de asemenea capturi neasteptate, asigurativa ca aveti minciogul aproape toata noaptea, calculele arata o perioada surprinzator de buna dar pe intervale mici de timp.

Alte solunare
Solunar Iulie 2006Solunar Iulie 2006
Luna iulie are un solunar perfect pentru o luna de vacanta, are 3 perioade lungi foarte favorabile dar si 3 weekend-uri la fel de promitatoare. De retinut ca pentru perioada 1-2 iulie intensitatea maxima va fi in noaptea de 1 spre 2. Pentru perioada 12-17 sunt foarte promitatoare zorile zilelor ...
Solunar MAI 2006Solunar MAI 2006
Luna mai nu este foarte darnica din punct de vedere al solunarului, week end-urile sunt cam "negre" si numai in cursul saptamanii avem 3 perioade bune. Deosebite se anunta a fi in special zilele de 18 si 20 cand vor fi intervale foarte mari de hranire si 25 si 26 in care perioada maxima este din 25 ...
Faza curenta a luniiFaza curenta a lunii
var ccm_cfg = { n:'1', pof:'1', dt:'1', tc:'#0AF842', pth:'' } CURRENT MOONlunar phases Daca vreti sa stiti in fiecare zi faza exacta a lunii inscrieti aceasta pagina in favorite.
Teoria orelor solunareTeoria orelor solunare
Teoria orelor solunare Organismele acvatice sunt predispuse sa se hraneasca intensiv la anumite intervaluri de timp. Aceste intervaluri corespund cu intervalurile de timp in care atractia exercitata de forta rezultanta a Lunii si Soarelui este maxima (solunara majora, corespunzatoare efectului m ...