Alternative content


Carp Expo 2008

Carp Expo se afla deja la a cinci-a aniversare, devenind un punct cunoscut de intalnire pentru pescarii de crap de pretutindeni.

In fiecare an, expozitia este vizitata de pescari din peste 20 de tari. Desfasurandu-se in mijlocul continetului, este relativ de usor de vizitat.

Vor exista discutii foarte interesante cu Alijin Danau sau Andy Chambers, precum si mai multe show-uri multi media foarte interesante.

De asmenea vom avea si oaspeti foarte speciali: Bill Cottham (Nutrabaits), Paul Garner (Wychwood),
Martin Locke (Solar), Dave Chilton (Kryston), Simon Crow, Rob Hughes (Venture), Markus Pelzer, Max Nollert, echipa Korda, Ronnie De Groote (PB Products) si de asemenea alti oaspeti care vor fi anuntati ulterior.

Exponenti:
Atropa, Active Fishing, Aquaborne, Allroundmarin, Andy's Walelrcamp, Bait Service Straubing, Bivvylight, Balzer, Delkim, Cygnet, Carponizer Baitboats, Carp Connect, Carphunter.at, Carp in Focus, Carp Mirror, Concept For You, Fishrite, Fox, JRC, Dynamite Baits, Eurocarp, Grabmayer, Gold Label Tackle, Imperial baits, Keen Carp,Korda, Kryston, Mainline, Mika Products, Nutrabaits, Solar, Profishing, Richworth, Saenger, Speedbaits, Trakker, Wallerparadies, Shimano, Venture, Wychwood.

Vor exista oferte speciale, mai precis discount-uri la cele mai multe produse de pana la 20 %.
Duminica dupa-amiaza, la unele produse discount-urile pot ajunge pana la 50 %!

De asemenea, doar in aceste doua zile voi oferi lansetele construite de mine manual la preturi reduse cu 20 %. In acest fel puteti obtine lansetele de crap pe care vi le doriti, construite dupa propriile gusturi.
Aceste vor fi livrate ulterior, prin firmele de curierat.
Va exista de asemenea o tombola zilnica , cu premii d epana la 5000 de Euro.

Mai multe informatii la www.carp-expo.com


Noutati la TotalFishing - Anac ...

2|40
Noutati la TotalFishing - Anaconda
Acum in stoc la TotalFishing produsele renumitului producator german Sanger, la preturi de promotie de iarna !!! Anaconda, gama specializata pentru pescuitul la crap. Anaconda UniCat, gama specializata pentru pescuitul la ...
citeste ->  

Vino in primul supermarket de ...

3|40
Vino in primul supermarket de pescuit din Romania !
Vino la TotalFishing sa vezi primul supermarket de pescuit din Romania. Un magazin de peste 350mp, in care poti sa pui mana si sa compari peste 10.000 de produse expuse de la cei mai importanti producatori de articole de pescuit din lume. Cel mai mare magazin acum intr-o noua organizare, vezi ...
citeste ->  

Arhiva Articole