Alternative content


Cormoran UK Carp CORBAS System 2000-S

Avertizorul Corbas 200-S este urmasul compactului Corbas System 1200 si este construit pe principiul digital, ceea ce-l face substantial mai functional, mai eficient si mai fiabil.
Tehnologia digitala High Tech permite acum transmiterea semnalului unei muscaturi catre receptor (centrala) de la 4 avertizoare concomitent iar semnalul receptionat este afisat pe receptor prin 4 LED-uri de culori diferite ce corespund fiecare unui avertizor.
Trebuie sa mai amintim:
- Constructia foarte compacta si de dimensiuni reduse chiar daca foloseste o baterie mare de 9V care este plasata intr-un locas complet separat de componentele electronice.
- Designul noului model, mult mai rotunjit si mai atragator,
- Functionalitatea mult imbunatatita,
- Butoanele etansate de tip TOUCH
- Componentele electronice complet etansate
- Reglajele pentru volum, tonalitate, senzitivitate.

Toate aceste caracteristici impun Corbas System 2000-S in totpul avertizoarelor vandute la noi in tara.
Il puteti cumpara din orice magazin Arrow.


Noutati la TotalFishing - Anac ...

2|40
Noutati la TotalFishing - Anaconda
Acum in stoc la TotalFishing produsele renumitului producator german Sanger, la preturi de promotie de iarna !!! Anaconda, gama specializata pentru pescuitul la crap. Anaconda UniCat, gama specializata pentru pescuitul la ...
citeste ->  

Vino in primul supermarket de ...

3|40
Vino in primul supermarket de pescuit din Romania !
Vino la TotalFishing sa vezi primul supermarket de pescuit din Romania. Un magazin de peste 350mp, in care poti sa pui mana si sa compari peste 10.000 de produse expuse de la cei mai importanti producatori de articole de pescuit din lume. Cel mai mare magazin acum intr-o noua organizare, vezi ...
citeste ->  

Arhiva Articole