Alternative content


Mim Team - Durau

Un nou magazin de articole de pescuit pe harta Bucurestiului, si nu unul oarecare ci cel mai mare magazin din Bucuresti destinat exclusiv articolelor de pescuit sportiv.

La aceasta adresa gasiti atat sediul central al firmei Mim Team, destinat exclusiv distribuitorilor, cat si magazinul de care tocmai v-am spus, desfasurat pe o suprafata de 100 de metri patrati, destinat pescarilor.

Veniti sa vedeti cea mai bogata oferta de articole de pescuit de la pescuitul la varga pana la pescuitul \"greu\" de Dunare, totusi, \"crapistii\" sunt cei mai favorizati, cea mai mare parte a ofertei li se adreseaza. Nade, momeli, accesorii de tot felul, lansete, mulinete, carlige si o uriasa gama de bagajerie atat pentru partide \"lejere\" cat si pentru concursuri.

Adresa magazinului este: Strada Durau nr 104, venind pe D-dul Bucurestii Noi, dinspre Podul Constanta, dupa sediul Cristim a doua strada la dreapta.


Mim Team este reprezentant in Romania pentru mai multe firme de renume: Sert, Owner, Technipeche, Berckley, Stren, Abu Garcia, Hi Seas, Top Secret si multe altele.
Mim Team
+ galerie poze

Alte magazine din judetul Bucuresti