porumb scopex
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
- Mesaje: 72
- Membru din: 26 Oct 2009 20:29
salut
@SCOPEXUL este extract obtinut din fermentatia fructelor, sau asa ar trebui sa fie, iar aroma este de ... SCOPEX.
-
- junior member
- Mesaje: 72
- Membru din: 26 Oct 2009 20:29
salut
@SCOPEXUL este extract obtinut din fermentatia fructelor, sau asa ar trebui sa fie, iar aroma este de ... SCOPEX.
- Cucu Ionel
- senior member
- Mesaje: 470
- Membru din: 08 Ian 2006 15:00
- Localitate: Timisoara
@arapaima_45:
Nu e chiar asa. Intr-adevar se zice ca SCOPEX ar fi aroma de fructe fermentate. Ea a fost scoasa prima data de Rod Hutchinson, iar aroma continea doi solventi: diacetina si propilen glicol, ceea ce inseamna ca era o combinatie de cel putin doua arome diluate in acesti doi solventi. De asemenea continea si acid acetic(~ otet) dar si etil butirat, adica aroma de ananas(pineapple).
Cel mai probabil, este vorba de o aroma de Sour Cream diluata in diacetina si o aroma de Pineapple diluata in propilen glicol.
Si asa s-a ajung probabil la un acronim:
Sour
Cream
On
Pineapple
EXeptional
Aromele Rod Hutchinson sunt printre cele mai bune, dar nu stiu cat de mult au fost folosite la noi in tara. Se stie ca bilele din perioada de glorie a lui Rod nu profitau de un mix iesit din comun ci mai degraba un HNV simplu dar cu o parte lichida si o aroma care garanta succesul.
In orice caz, aromele lui Rod sunt unice, nu prea seamana cu nimic. Mai degraba celalalte incearca sa semene cu ele.
Sunt interesante si noile bile aprute la Dynamite si create de Rod, Peach & Mango, aparent simple dar prinzatoare.
Scopex este unul singur si este al lui Rod. Versiunea de la Nash se apropopie mult de original, iar Lee Walton a incercat sa o produca pentru Nutrabaits sub denumirea de LPX.
Pentru apele noastre cred ca sunt arome mai prinzatoare, dar merita incercat.
Nu e chiar asa. Intr-adevar se zice ca SCOPEX ar fi aroma de fructe fermentate. Ea a fost scoasa prima data de Rod Hutchinson, iar aroma continea doi solventi: diacetina si propilen glicol, ceea ce inseamna ca era o combinatie de cel putin doua arome diluate in acesti doi solventi. De asemenea continea si acid acetic(~ otet) dar si etil butirat, adica aroma de ananas(pineapple).
Cel mai probabil, este vorba de o aroma de Sour Cream diluata in diacetina si o aroma de Pineapple diluata in propilen glicol.
Si asa s-a ajung probabil la un acronim:
Sour
Cream
On
Pineapple
EXeptional
Aromele Rod Hutchinson sunt printre cele mai bune, dar nu stiu cat de mult au fost folosite la noi in tara. Se stie ca bilele din perioada de glorie a lui Rod nu profitau de un mix iesit din comun ci mai degraba un HNV simplu dar cu o parte lichida si o aroma care garanta succesul.
In orice caz, aromele lui Rod sunt unice, nu prea seamana cu nimic. Mai degraba celalalte incearca sa semene cu ele.
Sunt interesante si noile bile aprute la Dynamite si create de Rod, Peach & Mango, aparent simple dar prinzatoare.
Scopex este unul singur si este al lui Rod. Versiunea de la Nash se apropopie mult de original, iar Lee Walton a incercat sa o produca pentru Nutrabaits sub denumirea de LPX.
Pentru apele noastre cred ca sunt arome mai prinzatoare, dar merita incercat.
<*))))))><{