Alternative content


Pescuit la copca

Trebuie sa pescuiesti la copca. Ai grija sa nu sperii pestii!

Click aici

Download
Wallpaper - 3 lansete
Un wallpaper foarte potrivit pentru un calculator de pescar. Pentru instalare deschideti poza (click pe "Downloadeaza"), click dreapta pe poza si alegeti "Save Picture As", alegeti fishierul in care vreti sa salvati poza si apasati "Save". Deschideti poza salvata, dati click dreapta pe poza si ale ...
Calculator de mixuri
De aici puteti downloada un calculator de mixuri in format zip (114k). Merita sa-l folositi, este foarte interesant si folositor. Autor: Carprom

Jocuri
Fish Hunter
Jocuri online > Fish Hunter Un joculet foarte amuzant, trebuie sa "vanati" pestii cu sulita. Nu lasati bietul om sa moara de foame :-)! Are nevoie de 3 pesti pentru a supravietui. Spor!
Fishy II
Jocuri online > Fishy II Cel mai jucat joc de pe acest site. O alta varianta a lui Fishy, ceva mai usoara si cu mai multe nivele. Nu uita de pestele cel mare! Ai nevoie de un mouse mai bun.
Pescuit cu tunul!
Jocuri online > Pescuit cu tunul! Nu lasa pestii sa treaca! Ai la dispozitie un ... tun! Munitia vine din mers.
La pescuit II
Jocuri online > La pescuit II O alta varianta a jocului "La pescuit". Jocul este acelasi dar conditiile sunt putin diferite, totusi nu uita sa te feresti de traznet.
Pescuit cu harponul
Trebuie sa fi un tintas indemanatic si sa harponezi doar pestii care se pot pescui legal. Nu te zgarci, cumparati dupa fiecare nivel toate accesoriile.
Fishy
Pestele cel mare il inghite pe cel mic. Cel mai adevarat joc online. Esti un peste mic si trebuie sa cresti mare mancandu-i pe cei mai mici ca tine si ferindu-te in acelasi timp de cei mari.
Prinde 3 pesti la fel
Prinde 3 pesti din aceasi specie intr-un timp cat mai scurt. Fiecare nivel aduce ceva nou.
Agata pestele!
Aici trebuie sa fii foarte precis in lansare! Agata cat mai multi pesti contra cronometru. Te pricepi?
Pescuit la rapitori
Pescuit la rapitor din barca, ai grija cum lansezi si mai ales mare atentie la frana, nu forta ca rupe!
Inoata impotriva curentului
Trebuie sa duci pestisorul impotriva curentului, sarind peste obstacole.